Redekasse

For at hjælpe fuglene, kan man sætter en redekasse op i sin have. Men hvad er en redekasse egentlig, og hvordan finder du den rigtige?

Redekasser er specielle kasser, hvor fugle kan bygge deres reder. Der findes forskellige typer redekasser med hver deres formål. Du kan bruge en redekasse til at hjælpe bestemte fuglearter eller til at give alle slags fugle et sted at bygge deres reder.

[Dette site har reklamer og sponsorerede indhold på siden]

redekasse

Vælg den rigtige redekasse

– Redekasser findes i alle former og størrelser. Men det er ikke alle redekasser, der passer til alle fuglearter. Så hvis du ønsker at give vores fjerede venner et sikkert hjem, bør du være opmærksom på nogle få ting, når du vælger redekasse.

– Først og fremmest skal redekassens indgangshul have den rigtige størrelse for de respektive fuglearter. Hvis hullet er for lille, kan større fugle ikke komme ind. Og hvis hullet er for stort, kan de små fugle ikke forsvare deres unger mod større fugle, der trænger sig på.

– Rækkehusets indvendige dimensioner er også afgørende. De skal passe til den fugleart, du ønsker at tiltrække. Ellers, fuglene vil simpelthen ikke føle sig godt tilpas i deres nye hjem.

– Redekasser er ofte lavet af træ. Men der findes også redekasser af andre materialer, som f.eks. vores egen Woodstone® træbeton. Dette materiale er særligt holdbart og vejrbestandigt.

– Når du skal installere redekassen, skal du sørge for, at den befinder sig på et beskyttet og sikkert sted. Rovdyr bør ikke kunne nå redekassen, og den bør også være beskyttet mod vejrliget.

– Hvis du følger disse retningslinjer, vil du helt sikkert finde den rigtige redekasse til dine fjerede venner.

Redekasser i birkestammer

Redekasser af birketræstammer er et godt valg, hvis du ønsker at give større fugle et sted at bygge deres reder. De tykke vægge i birkestammerne giver fuglene en god isolering

En anden fordel ved redekasser af birketræstammer er, at de ser meget naturlige ud. På den måde passer de perfekt ind i enhver have.

Fuglekasser

De forskellige fugle har brug for bestemte redekasser. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige fuglekasser. Så du er sikker på at finde den rigtige til dine fjerede venner.

Vores redekasser er solidt fremstillet, har ingen revner eller andre fejl og er skræddersyet til de respektive fuglearters behov. Desuden hjælper vores NestBox Finder dig med at vælge den rigtige redekasse til din have.

 

Genveje:

Hvad koster såden en Redekasse? Se vores udvalg

Der er ingen skam i at kigger sig godt efter en god pris. Derfor starter vores priser ved kun 200 kr og hver uge har vi en masse gode tilbud i vores webshop.

Tag et kig på vores store udvalg af fuglekasser og find den perfekte kasse til din have.

Ønsker du at give fuglene lidt ekstra? Så vælg en redekasse med indbygget kamera. På den måde kan du følge med helt tæt på uden at forstyrre fuglene.

redekasse

Hvilken slags redekasse har jeg brug for?

Der findes forskellige typer redekasser, som hver især er tilpasset forskellige fuglearter. For at gøre det nemmere for dig har vi lavet en fuglekassevælger. Du skal blot indtaste den fugleart, du ønsker at tiltrække, og vi giver dig en liste over egnede redekasser.

Hvorfor købe en redekasse hos os?

Vi brænder for at give fuglene det bedst mulige hjem, og derfor bruger vi kun materialer af høj kvalitet, der er holdbare og vejrbestandige. Vores redekasser er fremstillet i Europa med FSC-certificeret træ fra bæredygtigt skovbrug. Så kan du være sikker på, at du også gør din del for miljøet.

redekasse

Redekasse til mange forskellige fugle og gnaver

Mejesekasse

Mejse-redekassen er det perfekte hjem for mejser, spurve og andre småfugle. Det lille indgangshul beskytter ungerne mod større fugle

Og takket være det specielle design kan mejserekisten hænges på træer, vægge eller hegn.

Blåmejse redekasse

Blåmejse-redekassen er det perfekte hjem for blåmejser, spurve og andre småfugle. Det lille indgangshul beskytter ungerne mod større fugle

Og takket være det specielle design kan Blåmejse-redekassen hænges op på træer, vægge eller hegn.

Redekasse til spætter

Spætte-redekassen er det perfekte hjem for spætter og andre hulrugende fugle. Det store indgangshul gør det nemt for fuglene at komme ind og ud

Og takket være den robuste konstruktion er Woodpecker-redekassen også meget holdbar.

Redeboks til ugle

Uglens redekasse er det perfekte hjem for ugler og andre store rovfugle. Det ekstra store indgangshul gør det let for fuglene at komme ind og ud

Og takket være den robuste konstruktion er uglerekskassen også meget holdbar.

Hvis du følger disse retningslinjer, er du sikker på at finde den rigtige redekasse til dine fjerede venner

Redekasse til Dompap

Uglens redekasse er det perfekte hjem for ugler og andre store rovfugle. Det ekstra store indgangshul gør det nemt for fuglene at komme ind og ud

Og takket være den robuste konstruktion er uglerekskassen også meget holdbar.

Redekasser – Vælg den rigtige redekasse / fuglekasse

Når du installerer redekassen, skal du sørge for, at den står på et beskyttet og sikkert sted. Rovdyr bør ikke kunne nå redekasserne er ofte lavet af træ. Men der findes også redekasser af andre materialer, f.eks. vores egen Woodstone® træbeton. Dette materiale er særligt holdbart og vejrbestandigt. Hvis du følger disse retningslinjer, er du sikker på at finde den rigtige redekasse til dine fjerede venner.

Redekasser til fjerkræ

Fjerkræ som høns, ænder og gæs har også brug for et sted at bygge deres reder. Til dette formål har vi specielle redekasser til fjerkræ

Den største forskel til andre redekasser er, at indgangshullet i disse kasser er meget større. Det skyldes, at fjerkræ normalt er meget større end andre fugle.

Når du vælger en redekasse til fjerkræ, skal du sørge for, at kassen er stor nok til den pågældende fugleart. Ellers vil fuglene ikke føle sig godt tilpas i deres nye hjem.

Egern Redekasse

Egern søger også et sikkert sted at bygge deres reder. Derfor har vi også særlige redekasser til egern i vores sortiment

Den største forskel til andre redekasser er, at egern har brug for et meget større indgangshul. Det skyldes, at de er meget større end andre fugle.

Når du vælger en redekasse til egern, skal du sørge for, at kassen er stor nok til dyret. Ellers vil egernet ikke føle sig godt tilpas i sit nye hjem.

Egern er et at de mest populære dyr i have, så hvis du spotter en i din, så er du på vej til en rigtig godbid! Redekasser er den perfekte måde at tilskynde dem til at blive, og med vores udvalg af forskellige størrelser og designs kan du helt sikkert finde det perfekte hjem til din pelsede ven.

Der er et par ting, du skal være opmærksom på, når du vælger en redekasse til egern:

– Indgangshullet skal være stort nok til, at dyret let kan komme ind og ud

– Kassen skal være lavet af robuste materialer, så den kan modstå vejret og eventuelle rovdyr

– Sørg for, at kassen er stor nok til, at egernet kan føle sig godt tilpas indeni

Hvis du følger disse retningslinjer, er du sikker på at finde den rigtige redekasse til din pelsede ven.